Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa world - Paczki

rafikol123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie, ponieważ dodali paczkę za 100 tyś... opłaca się ją otworzyć ? ponieważ muszę sprzedać dwa TOTS'y .. Lallana i Terrego to jeszcze nie otwierałem... a generalnie to mam cały skład bor. dortmund ;P więc ryzykować ? skoro niepotrzebny mi nikt inny do składu a kontraktów mam od cholery ?:D z góry dzięki.

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Ryzykowac zawsze warto skoro masz juz caly sklad, a nóż znajdziesz jakiegos Ronaldo czy Ibre i wtedy bd mial banana na twarzy :D

TOTS-a Ronaldo i Ibre z ligi BPL ? :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

tyle w temacie....

80322379300746639052.jpg

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Kup za 100k i wklej co ci wejdzie

21f0dgn.jpg

Opublikowano

@EDIT 

Sry że bez screena, ale nie wiem gdzie się zapisują (w folderze Dokumenty -> fifa world nic nie ma)

Podolski,Varane,Huntelaar,Koke,Atsu,Subotic,Sakho,Bender,Mascherano,Jordi Alba,Olić,Denis,Viviano,Domizzi,Maggio,Huddlestone,Vucinić,Pedro Leon, de Jong,Ruffer,Radu,Muriel,Hermann,Abdennour...

Czyli fart na dzisiaj opadł :D 2 totsy wcześniej.. teraz nic takiego fajnego :P ale trochę się zwróci..

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...